1. Home
  2. Meer HAS
  3. Blogs
  4. Biologieblog: De gierzwaluw

Biologieblog: De gierzwaluw

Jaap Willems is practicumbegeleider bij de opleiding Toegepaste Biologie. Regelmatig blogt hij over allerlei biologie-onderwerpen. In deze Biologieblog: de gierzwaluw.

Ik wil geen kinderen, ik zou niet weten wat ik er mee moet. Ik hoop met deze opmerking geen mensen te beledigen. Laat mij mijn stelling toelichten. Ik vergelijk, in dit specifieke geval, kinderen graag met olifanten: ik ben blij dat ze er zijn, ik ben blij dat er mensen zijn die er gelukkig van worden, ik zal ze nooit met opzet kwetsen en laten we ze vooral beschermen tegen stropers. Ik kan echter geen goede reden bedenken om zelf olifanten te houden...

Lees de volledige blog op onze speciale HASblog-site: Biologieblog: De gierzwaluw