Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Bedrijvenmarkt

Carrieredag HAS Hogeschool

Update: We zoeken momenteel naar een nieuwe datum. Heb je interesse in deelname? Laat je gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina.

We zijn verheugd je (eindelijk) uit te kunnen nodigen voor onze HAS bedrijvenmarkt. De uitnodiging heeft even op zich laten wachten i.v.m. het zoeken naar een geschikte locatie. Daarover hieronder meer.

Op 21 april is het zover: de bedrijvenmarkt van 10.00 tot 15.00 uur met de mogelijk om elkaar na 2 jaar weer fysiek te ontmoeten! Na 15.00 uur zal er een special guest een optreden/presentatie verzorgen.

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectieven. Dit doen wij in de vorm van een markt/ beurs. De bedrijvenmarkt is een samenwerking tussen HAS Hogeschool en studentenvereniging k.s.v. Gremio Unio

Graag nodigen we je van harte uit om deel te nemen. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 1 april!

Locatie:
Dit jaar organiseren we de bedrijvenmarkt voor het eerst niet op onze eigen locatie, maar op een kleine 3 km afstand van HAS Hogeschool bij de Jamfabriek. Een inspirerende en bruisende werkomgeving in ‘s-Hertogenbosch waar ondernemers – groot en klein – samenkomen. De inrichting van ons onderwijs en het gebouw hebben ertoe geleid dat we een externe locatie hebben gezocht.
We zijn erg blij met de mogelijkheid om de bedrijvenmarkt bij de Jamfabriek te mogen organiseren. Een inspirerende plek waar meer ruimte is voor ontmoeting tussen werkgevers en studenten!

* Voor non-profit bedrijven gelden aangepaste tarieven.
Stuur een mail naar GremioUnio@student.has.nl voor meer informatie.

Contact Us

HAS bedrijvenmarkt

Houd mij op de hoogte van de bedrijvenmarkt voor HAS Hogeschool.

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Deel deze pagina