Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Jaarlijks terugkerende evenementen bij HAS Hogeschool

  1. HAS Organisatie
  2. Actualiteit
  3. HAS Netwerkevenementen

Bij HAS Hogeschool organiseren we geregeld verschillend netwerk evenementen. Een aantal van deze echt HAS-event komen jaarlijks terug. Lees hier meer over deze evenementen.

HAS Expo

De HAS Expo is een kennisexpositie waarmee wij aan iedereen laten zien wat we als hogeschool en kennis- en expertisecentrum in huis hebben. Deze expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: werken aan een betere toekomst voor onze mensen en de wereld. 

Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen met als uitgangspunt ons unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan maatschappelijke vraagstukken in de agro, food en leefomgeving.

HAS Food Experience 

Onze HAS Food Experience is een jaarlijks event om onze innovatieve studenten in de picture te zetten.

HAS Year Event

Het HAS Year Event werd tot en met 2019 gehouden als brede ontmoeting tussen de HAS en haar relaties, een ‘open huis’, maar dan geheel op HAS-wijze! Centraal tijdens het event staat de uitreiking van de HAS-awards. Vanaf 2020 gaan we verder met de HAS Expo.

Carrièredag - Studenten Studiedag

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectief. Dit doen wij in de vorm van een markt/beurs tijdens de Studenten Studiedag.

Deel deze pagina