Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

GROW 2021 met uitreiking Frans van Leijden Award

Header Grow 2021

Op donderdag 10 juni 2021 wordt de allereerste Frans van Leijden Award uitgereikt! De uitreiking vindt plaats tijdens de online liveshow op het event GROW. We nodigen je van harte uit om deze liveshow online bij te wonen.

De opzet van GROW is dit jaar anders in verband met corona, maar voldoet evengoed aan het uitgangspunt van GROW: Het is en blijft dé ontmoetingsplaats waar onderwijs en arbeidsmarkt samenkomen.

Dit is GROW.2021

  • GROW de liveshow!
    Deze liveshow wordt van 14.00 tot 17.00 uur vanuit Brightlands Campus Venlo gepresenteerd door Frans Pollux. GROW biedt een gevarieerd programma met interviews tussen ondernemers en studenten, de winnaars van GROW2019 en de uitreiking van de publieksprijs en vakprijs van GROW.2021.

De uitreiking van de Frans van Leijden Award 2021 is onderdeel van het programma tijdens de liveshow. Tijdens de afsluiting van de liveshow geeft de jury rond 16.30 uur eerst een toelichting op de genomineerden en maakt daarna de winnaar bekend.
Aanmelden voor de live stream

  • Online platform
    Je vindt daar foto’s, korte video-pitches en nog meer informatie over de 42 deelnemende studentprojecten van GROW 2021. Het publiek kan een stem uitbrengen op zijn favoriete project. Wil je alvast rondsnuffelen op het platform? Check dan www.growlimburg.nl. Daar vind je ook meer informatie over het programma.

Jij bent er toch ook bij?

Check het programma en meld je direct aan! 
Ja, ik ben er bij!

Meer weten over de Frans van Leijden Award?

Wil je de filmpjes van de genomineerden nog eens bekijken? Alle informatie over de genomineerden, jury en de Frans van Leijden Award vind je op de informatiepagina over de Frans van Leijden Award.

GROW is een initiatief van de provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, LLTB en de Limburgse kennisinstellingen: HAS Hogeschool, CITAVERDE College, Gilde Opleidingen/Vista College, Fontys Venlo en Universiteit Maastricht.  

GROW 2021

Datum:
donderdag 10 juni  

Tijd:
14.00 - 17.00 uur 

Locatie:
Livestream